Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenbureau 2019 beroeps

Microsoft Office 2019 de Professionele Kleinhandelsdoos van DVD

Microsoft Office 2019 de Professionele Kleinhandelsdoos van DVD

large.img.alt
small.img.alt

Grote Afbeelding :  Microsoft Office 2019 de Professionele Kleinhandelsdoos van DVD Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Germany
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: microsoft bureau 2019
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pc
Prijs: Contact us
Verpakking Details: Verzegelde Kleinhandelsdoos
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: microsoft bureau 2019 Media: DVD
Status: Voorraad Taal: Multilanugage
Type: Kleinhandelsdoos Vergunning: productcode
Gebied: Globaal Druk uit: DHL EMS FEDEX
Garantie: Leven Activering: Online
Hoog licht:

Meertalige bureau 2019 professionele doos

,

EMS-bureau 2019 professionele doos

,

DVD Microsoft Office Pro 2019

Microsoft Office 2019 de Professionele Kleinhandelsdoos van DVD
 
 

Producthoogtepunten

 

Microsoft Office 2019 biedt u rijke en krachtige nieuwe manieren aan om uw beste werk op het werk, huis of school van uw computer, Vensters mobiel-Gebaseerd Smartphone of via Webbrowser te leveren. En grijp snel creatief de aandacht van uw publiek en inspireer hen met uw ideeën door verbeterde en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddelen, klantgerichte malplaatjes, kleurenschema's, en foto's bewerkenmogelijkheden te gebruiken. En door meer manieren aan te bieden om toegang te hebben tot uw dossiers van bijna overal die, zet Office 2019 u in controle van het krijgen van dingen volgens uw programma worden gedaan. Vereenvoudig uw taken en creeer verbazende resultaten met Office 2019 — waar het leven u neemt.

 

Office 2019 is een éénmalige aankoop die met klassieke apps zoals Word, Excel komt, en PowerPoint voor PC of MAC, Éénmalige aankopen geen verbeteringsoptie, wat betekent als u om aan de volgende belangrijkste versie van plan bent te bevorderen, u zal moeten het aan volledige prijs kopen heeft.

 

Office 2019 is de tribune alleen versie van Microsoft Office die met een eeuwige vergunningsbetekenis komt dat het slechts één keer is kostte terwijl Office 365-de gebruikers maandelijkse abonnementskosten moeten betalen. Het is vooral voor zij die niet het abonnementsmodel verkiezen en één keer kosten voor hun Bureaubehoeften willen betalen.

 

Microsoft Office 2019 is wereldwijd de belangrijke bedrijfsreeks. In deze nieuwe versie van Office 2019, zijn alle programma's bijgewerkt met krachtigere eigenschappen en betere wolkenintegratie, die het maken voor u gemakkelijker om meer in minder tijd te verwezenlijken. Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, de Toegang 2019, de Uitgever 2019, en Outlook 2019 zijn allen hier in Office 2019. Neem uw documenten en presentaties op het volgende niveau. Met Microsoft Office 2019, krijgt u alles u voor zaken wenst, heeft Deze belangrijke verbetering van Bureau nieuwe eigenschappen in elke toepassing. Deze nieuwe eigenschappen verbeteren beter productiviteit, helpen u uw gegevens analyseren, en blijven bovenop het spel in de snelle werkomgeving van vandaag

 

Office 2019 neemt u op het volgende productiviteitsniveau. Creeer presentaties, gegevensmodellen, en rapporten met hulpmiddelen en mogelijkheden zoals PowerPoint Morph, nieuwe grafiektypes in Excel, en het betere inkten over apps. Beheer uw tijd, e-mail, en contacten gemakkelijker met eigenschappen zoals Geconcentreerde Inbox, reis en leverings summiere kaarten in Outlook, en Nadrukwijze in Word.

 

Microsoft Office 2019 staat u toe om e-mail met betrekking tot het project die in Uitwisseling wordt opgeslagen en documenten te bekijken en uit te geven in SharePoint direct van Outlook worden opgeslagen gebruikend plaatsbrievenbussen.

Office 2019 heeft vele veiligheid en veiligheidsmaatregelen om het onbevoegde bekijken van uw informatie op zijn plaats te verhinderen. U kunt vermijden verzendend verkeerd een e-mail met gevoelige informatie naar onbevoegde ontvangers door Outlook-Beleidsuiteinden en van Uitwisselingsgegevens Verliespreventie te gebruiken en uw IT afdeling kan opname van Skype voor Commerciële vergaderingen via groepsbeleid en archief geregistreerde vergaderingen, met inbegrip van IM gesprekken toelaten of onbruikbaar maken, aan SharePoint.

 

Office 2019 wordt ontworpen om u te helpen sneller met tijdbesparende eigenschappen creëren en communiceren, nieuwe ziet modern, ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen, en de macht van Outlook voor e-mail, kalenders en contacten eruit. Plus, kunt u uw documenten in de wolk op OneDrive opslaan en tot hen overal toegang hebben van.

Teken binnen aan Office 2019 en gebruik OneDrive tot uw recente documenten op om het even welk apparaat met naadloze integratie gemakkelijk om toegang te hebben.

 

Het Office Home & de Student 2019 bevatten:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft OneNote 2019

 

Het Office Home & de Zaken 2019 bevatten:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft OneNote 2019

- Microsoft Outlook 2019

 

De Beroeps van Microsoft Office 2019 omvat:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft OneNote 2019

- Microsoft Outlook 2019

- Microsoft Access 2019

- Microsoft-Uitgever 2019

 

Microsoft Office-de Beroeps plus 2019 omvat:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft-One Note 2019

- Microsoft Outlook 2019

- Microsoft Access 2019

- Microsoft-Uitgever 2019

- Microsoft Lync/Skype voor Zaken

 

 

Productdetails

 

- Vergunningstype: Volledig Verpakt Product (FPP),

- Vergunningshoeveelheid: 1 gebruiker.

- Media type: DVD.

- Productdimensies: 0,8 x 5,8 x 5,8 duim

- Het verschepen Gewicht: 1,6 ons

- Talen:

 

Voor PCs die Vensters in werking stellen: Arabisch, Bulgaars, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Estlands, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaar, Indonesiër, het Italiaans, Japanner, Kazakh, Koreaan, Let, Let, Maleis (Maleisië), Noor (Bokmål), Pools, het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), (Latijnse) Roemeen, Rus, Serviër, Slowaak, Sloveen, het Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïener, en Vietnamees.

 

Voor MAC: (Vereenvoudigd) Arabisch, Chinees, (Traditionele) Chinees, Deens, het Nederlands, het Engels (Verenigde Staten), Finnen, het Frans, het Duits, het Grieks, Hebreeër, Hongaar, Indonesiër, het Italiaans, Japanner, Koreaan, Noor (Bokmal), Pools, het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Rus, Slowaak, het Spaans, Zweeds en Turks.

 

Voor iOS: Arabisch, Catalaans, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels (Verenigde Staten), het Engels (het Verenigd Koninkrijk), Finnen, het Frans, het Duits, het Grieks, Hebreeër, Hindi, Hongaar, Indonesiër, het Italiaans, Japanner, Koreaan, Maleis, Noor (Bokmål), Pools, het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Roemeen, Rus, Slowaak, het Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïener, en Vietnamees.

 

Voor Android: Arabisch, Bulgaars, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaar, Indonesiër, het Italiaans, Japanner, Koreaan, Let, Let, Noor (Bokmål), Pools, het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), (Latijnse) Roemeen, Rus, Serviër, Slowaak, Sloveen, het Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïener, Vietnamees, Catalaan, Kannada, Malayalam, Perzisch, Tamil, en Telugu

 

 

Systeemvereisten

 

Computer en bewerker: 2,0 Gigahertz (GHz) of sneller, kern 2.

Geheugen: 4 GB RAM; 2 GB RAM (met 32 bits)

Harde schijf: 4.0 GB van beschikbare schijfruimte

Vertoning: beeldschermresolutie 1280 x 768

Grafiek: De versnelling van de grafiekhardware vereist DirectX 9 of recenter, met WDDM 2,0 of hoger voor Vensters 10 (of WDDM 1,3 of hoger voor Vensters 10 de Update van Dalingsscheppers). Skype voor Zaken vereist DirectX 9 of recenter, 128 MB grafisch geheugen, en 32 bits per pixel geschikt formaat.

Besturingssysteem: Vensters 10, Windows Server 2019

 

 

Installeer Office 2019

 

Stap 1: Ga naar http://www.office.com/setup

Stap 2: Het teken binnen met uw Microsoft-account, of leidt tot als u niet hebt. Ben zeker om deze rekening te herinneren zodat u Bureau later, zonder een productcode installeren of kunt opnieuw installeren.

Stap 3: Ga uw Bureauproductcode in

Stap 4: Volg de herinneringen om het afkoopproces te beëindigen.

 

Een Microsoft-account is een e-mailadres en wachtwoord dat u met Outlook.com, Hotmail, Bureau, OneDrive, Skype, Xbox, en Vensters gebruikt. Als deel van het kopen van Bureau, zal u worden ertoe aangezet om binnen met uw Microsoft-account te ondertekenen. Na het terugkopen van uw aankoop in setup.office.com, wordt uw Bureauproduct toegevoegd aan uw Microsoft-account en u zult deze rekening gebruiken om Bureau te installeren of opnieuw te installeren.

 

Het is best om uw bestaande Microsoft-account te gebruiken. Als u andere Productondersteuningen van Microsoft of diensten (b.v. Xbox, OneDrive, Outlook.com, MSN of Bing) gebruikt, kunt u een Microsoft-account reeds hebben en te hoeven niet om nieuwe tot stand te brengen. Als u uw gebruikersbenaming of wachtwoord vergat, die details door naar terug teken binnen te terugkeren en krijg kan niet het klikken op   tot uw rekening toegang hebben?

 

Een Productcode is een unieke 25 karakter alfanumerieke die code wordt gebruikt om uw Bureauproduct terug te kopen en te activeren. U kunt geen productcode voor een ouder Bureauproduct (of een verschillend product) gebruiken om uw nieuw exemplaar van Bureau terug te kopen.

Om uw Productcode te vinden, zoek de 25 karakter alfanumerieke code inzake de rug van de kaart binnen uw Bureauproduct verpakking. Soms kan de Productcode bij uw kleinhandelsontvangstbewijs worden gedrukt. Als u Bureau van een PC-fabrikant kocht, zal uw Productcode ergens in uw PC-verpakking worden gevestigd. Het formaat van de steekproefproductcode: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Producteigenschappen

 

Microsoft Word 2019

Creeer, poets, en deel mooie en professionele documenten op.

De overzicht auteurs en het herzien hulpmiddelen in Word maken de verwezenlijking van opgepoetste documenten gemakkelijk. De nieuwe Inzichtsruit toont relevante contextuele informatie van het Web binnen Word.

Het Ontwerplusje laat u toe om lay-out, kleuren, en doopvonten over een document te beheren.

Word meer gedaan door samen gebruikende ingebouwde hulpmiddelen te werken documenten delen en herzien. Verscheidene mensen kunnen aan hetzelfde document en gebruik ingepaste commentaren gelijktijdig werken om een gespreksrecht naast relevante teksten te hebben.

 

Microsoft Excel 2019

Krachtigere gegevensanalyse

Wanneer het over gegevensbeheer en analyse komt, regeert Excel nog opperst. Het bureau is van plan om dingen omhoog te schoppen een inkeping in de versie van 2019 van de software.

De klanten zouden krachtigere eigenschappen, zoals nieuwe formules, nieuwe grafieken (als trechtergrafieken en 2D kaarten), de capaciteit om van Excel aan Machtsbi (van Bedrijfs Microsoft de eigen analyticsdienst) te publiceren, en verhogingen voor PowerPivot en PowerQuery moeten verwachten.

Onnodig te zeggen, als Excel uw onbetwistbare favoriet van de Microsoft Office-reeks is, zullen de voorzien 2019 eigenschappen u hebben die waarschijnlijk in uw gelukkige dans barsten.

 

Microsoft PowerPoint 2019

Geavanceerde presentatieeigenschappen

Terwijl PowerPoint nog één van de populairste en algemeen gebruikte beschikbare presentatieoplossingen is, is er overvloed van anderen wie het zoals gedateerd bekijken.

relevant te blijven, heeft Microsoft plannen aangekondigd om geavanceerdere presentatieeigenschappen in Office 2019 op te nemen. Deze omvatten dingen zoals de verbeterde mogelijkheden van Morph en van het Gezoem om u te helpen een verfijndere en dynamische presentatie tot stand brengen.

 

Microsoft OneNote 2019

Rust uw gedachten in uw zeer eigen digitaal notitieboekje uit

Vang, organiseer, en deel uw ideeën met digitale notitieboekjes dietot u op om het even welk apparaat kunt toegang hebben. Vind snel dingen met een krachtige zoekmachine die uw markeringen volgt, uw getypte nota's, indexeert en tekst in beelden en met de hand geschreven nota's erkent.

De vette letters, cursiveren, onderstrepen, benadrukken, nemen dossiers, beelden en lijst-formaat op uw nota's als u willen.

Gemakkelijk kunnen de aandeelnotitieboekjes met vrienden, familie, of collega's zodat iedereen aan reisplannen, huishoudentaken, of het werkprojecten samenwerken.

 

Microsoft Outlook 2019

Verblijf met een e-mail en kalenderervaring wordt georganiseerd die die snel is en groot kijkt

Beherend uw e-mail, zijn de kalender, de contacten, en de taken nooit gemakkelijker geweest. Nieuw Outlook voor MAC heeft de steun van de duwpost zodat is uw inbox altijd bijgewerkt.

De betere gespreksmening organiseert automatisch uw inbox rond ingepaste gesprekken, zodat zult u nooit voor verwante berichten opnieuw jagen. En de nieuwe berichtvoorproef geeft u de eerste zin van een e-mail enkel onder de onderwerpregel, zodat kunt u snel beslissen als u het wilt nu lezen of later terugkomen.

 

Microsoft Access 2019

De toegang is een gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel om op browser-gebaseerde databasetoepassingen snel tot stand te brengen die u helpen uw zaken in werking stellen. Uw gegeven wordt automatisch opgeslagen in een SQL database, zodat is het veiliger en scalable dan ooit.

 

Microsoft-Uitgever 2019

Creeer, personaliseer, en deel gemakkelijk een brede waaier van professioneel-kwaliteitspublicaties. Ruil beelden met een eenvoudige belemmering en een daling, of voeg direct beelden van uw online albums toe. Gebruik speciale gevolgen om uw publicaties te maken duidelijk uitkomen.

 

Skype voor Zaken

Productiever ben door gemakkelijk met anderen in verschillende plaatsen te communiceren en samen te werken. (Skype voor Zakelijke toepassing vereist of Skype voor de Commerciële Online dienst of Skype voor Bedrijfsserver)

 

 

Contacteer ons:

 

De website is: www.kedehe.com


E-mail is: qs1971@hotmail.com

 

Skype is: qs1971@hotmail.com

 

 

Microsoft Office 2019 de Professionele Kleinhandelsdoos van DVD 0

 

Microsoft Office 2019 de Professionele Kleinhandelsdoos van DVD 1

 

Microsoft Office 2019 de Professionele Kleinhandelsdoos van DVD 2

Contactgegevens
ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613632806176

Direct Stuur uw aanvraag naar ons