Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

1
companyPics.title0
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : microsoft adobe huaxin
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 10000-20000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%
China ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0
De Technologieco. van Shenzhenkedehe, Ltd.
 
Wij specialiseren ons in de groothandel van Computertoebehoren of laten vallen het verschepen. Wij doen ons beste onze klanten maken om van een onbezorgde het kopen ervaring te genieten.
 
Aangezien een Professionele exporteur en een fabrikant van China, wij hoogte - kwaliteitsgoederen van de fabrikanten in China, Ons doel onze klant en partners zoals ebay verkopers, opslageigenaars, groothandelaars te verstrekken hoog is - kwaliteitsgoederen aan een concurrerende prijs uitvoeren. Eerst verblijvend door het principe van „Kwaliteit, Prijs Redelijke, Geschikte Levering, Klantentevredenheid“, streven wij hard ernaar uw goede partner te zijn. Wij zijn overtuigd dat met gezamenlijke inspanningen, de zaken tussen ons zullen groeien om aan allebei van ons ten goede te komen. Wij kunnen u van de hoogte verzekeren - kwaliteit en concurrerende prijs van onze goederen
 
Onze Voordelen
-- De uitstekende diensten: Ons deskundig de dienstteam voorziet u van de meest professionele productinformatie en de efficiënte naverkoopdienst. Hoe dan ook of uw orde, en geen kwestie groot of klein is hoe complex uw verzoek is, is de klantentevredenheid ons definitief doel. Onze one-stop oplossingen zullen uw tijd besparen.
-- Concurrerende prijzen: Het geoptimaliseerde middelbeheer verzekert betere kostencontrole en lagere prijzen.
-- Op tijd levering: Van het ontvangen van orden, door grondstoffenverwerving, productie het plannen en kwaliteitscontrole, worden alle processen duidelijk geschikt. Op tijd zal de levering een goede reputatie onder uw klanten verzekeren.
-- Kwaliteitsborging: Wij zoeken zakelijke relaties op lange termijn met cliënten, en besteden grote aandacht aan het handhaven van kwaliteitsnormen.
-- Uitvoerige producten: Diverse types van innovatieve modellen met eigenschappen op de toegevoegde waarde houden altijd uw voordeel in de markt.
 
 
Geniet van doorbladerend onze Website. Ik weet u perfecte oplossing als uw vraag zult vinden.
 
 
Contactgegevens
ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. james

Direct Stuur uw aanvraag naar ons