Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Windows 10 Pro

Microsoft Windows 10 Professionele OEM met 32 bits/met 64 bits Packge

Microsoft Windows 10 Professionele OEM met 32 bits/met 64 bits Packge

large.img.alt
small.img.alt

Grote Afbeelding :  Microsoft Windows 10 Professionele OEM met 32 bits/met 64 bits Packge Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Germany
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: Microsoft Windows 10 Pro
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pc
Prijs: Contact us
Verpakking Details: Verzegelde OEM Packge
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: vensters 10 pro Media: DVD
Status: Voorraad Taal: Multilanugage
Type: OEM Packge Vergunning: Oem Sleutel
Gebied: Globaal Druk uit: DHL EMS FEDEX
Garantie: Leven Activering: Online
Hoog licht:

Microsoft Windows met 64 bits 10 Prooem Sleutel

,

DVD-vensters 10 professionele productcode met 32 bits

,

DVD Microsoft Windows 10 Prooem Sleutel

Microsoft Windows 10 Professionele OEM met 32 bits/met 64 bits Packge

 

 

Producthoogtepunten

 

Vensters 10 is een personal computerbesturingssysteem door Microsoft als deel van de familie van Venstersnt van besturingssystemen wordt en wordt vrijgegeven ontwikkeld dat. Het werd vrijgegeven op Juli 29,2015.It is de eerste versie van Vensters die aan de gang zijnde eigenschapupdates ontvangt.

 

Vensters 10 wordt ontworpen compatibel om met de hardware, de software, en de randapparatuur te zijn u reeds bezit. En de altijd-toegelaten updateshulp u blijft huidig op eigenschappen en veiligheid voor het gesteunde leven van uw apparaat. Vensters 10 geeft u absoluut de beste ervaring om te doen wat u doet. Het verblijf concentreerde zich met gemakkelijke manieren apps op zijn plaats te breken en uw het schermruimte te optimaliseren voor het krijgen van dingen gedaan. Zie uw open taken in één enkele mening en creeer virtuele bureaubladen om ruimte of groepsdingen door project, zoals Bureau apps voor het werk en spelen voor spel te bereiken. Het gokken werd enkel nog beter met Vensters 10. Niet alleen uw bestaand groot spelenwerk, maar nu kunt u aan gamers over Xbox One en Vensters 10 apparaten spelen en aansluiten. Van de beste toevallige spelen aan een nieuwe generatie van PC-gokken, wordt Vensters 10 gebouwd voor spelen u houdt van.

 

Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het Menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt. Het Programma van de Venstersinsider is een globale gemeenschap van ventilators die van Vensters houdt en wil helpen het beter maken. De insiders zien het besturingssysteem in zijn vroegste stadia, en spelen een rol in het vormen van het. Hun koppel ooit heeft bijgedragen tot de beste Vensters terug. Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Write2 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding en bewaren uw favoriet leest voor recentere toegang.

 

En met toegelaten Cortana, krijgt u onmiddellijke toegang tot kernacties - als het maken van reserves of het lezen van overzichten - zonder de pagina te verlaten dat u bent. Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen. Voorleggend de nieuwe Windows Store, een verenigde het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en koop gemakkelijk grote digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, films, en TV toont. Cortana3 de werken over uw dag en uw apparaten om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer na verloop van tijd te leren, wordt Cortana persoonlijker en nuttig aan u. Cortana ook best bij herinneringen, op het juiste moment leverend hen en de plaats zodat u vergeten minder en kunnen meer doen.

 

De vensters 10 Pro Engelse Internationaal met 32 bits/met 64 bits laat u van snelle en ontvankelijke technologieën aan laars genieten omhoog, uw apparaat snel hervatten en in werking stellen.

 

Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.

 

Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

 

De Menu Start en onderzoeksbar maakt het gemakkelijk om dingen snel te vinden. Organiseer, geef, en deel gemakkelijk uw foto's en video's uit. Doorblader sneller Internet met Microsoft-Rand. Komt de rust verzekerde het het weten Vensters met ingebouwde veiligheidseigenschappen, met inbegrip van firewall en Internet-bescherming om bescherming tegen virussen te helpen, malware, en ransomware.

 

Vensters 10 Pro met een hybride Menu Start, Microsoft-browser van het Randweb, en een persoonlijke medewerker van Cortana. Vensters 10 wordt Pro ontworpen om aan de behoeften van bedrijfs en huisgebruikers te voldoen. Naast alle die eigenschappen in Vensters 10 Huis worden gevonden, komt de Proversie ook met Bitlocker, Extern bureaublad, Cliënt hyper-V, en meer. Bitlocker beschermt de gegevens over uw harde aandrijving en andere opslagapparaten, die in milieu's kritiek zijn waar het gevoelige gegeven moet veilig worden gehouden. Voor de toegang tot van het collectieve netwerk, kunt zich u bij een Domein evenals login binnen ver met Vensters 10 aansluiten Pro.

 

Zonder Windows Desktop te verlaten om tot uw apps toegang te hebben die, combineert het hybride Menu Start in Vensters 10 Problikken gelijkend op het menu in Windows 7 en het met de live-tegels in het Start Screen van Windows 8 worden gebruikt. Het Menu Start is vergroot om deze tegels te omvatten, die u kunnen laten bekijken hoeveel e-mailberichten u, de huidige weerstatus, en meer hebt. Naast de live-tegels, hebt u nog genoeg ruimte op het Menu Start om het vaakst gebruikt uw apps en dossiers te spelden. Gebouwd met de sterke punten van de Proversies van Windows 7 en Windows 8, Vensters 10 combineert Pro de beste eigenschappen van zowel compatibel motoren om met bijna al uw randapparatuur als interne componenten van de computer te blijven. Voorts biedt het een gelijkaardig ontwerp aan de vorige versie van Vensters aan, zodat kunt u gemakkelijk beginnen Vensters 10 direct te gebruiken Pro.

 

Webbrowser inbegrepen met Vensters 10 Pro is Microsoft-Rand. Dit browser laat u nota's direct schrijven of typen over webpagina's en hen delen met anderen. U kunt uw favoriete websites voor off-line toegang bewaren evenals online artikelen lezen vrij van afleiding door te tonen slechts wat u op een wijze van de Lezingsmening wilt zien. Met Cortana in Microsoft-Rand wordt geïntegreerd, kunt u een woord op een webpagina benadrukken en Cortana hebben in werking gesteld een onderzoek en de resultaten in een minivenster tonen dat. Niet alleen is een deel van uw browser, Cortana geïntegreerd in Vensters 10, en zij kan kan u aan uw antwoord begeleiden door Internet, het Hulpmenu, apps, de dossiers, en de montages te zoeken. U kunt Cortana ook gebruiken om een taak in haar Notitieboekje mondeling te registreren, waar zij spoor houdt van van wat u houdt en wat u haar wilt doen.

 

Gebruikend Vensters 10 staat de Procontinuumeigenschap op 2 in-1 convertibel notitieboekje u toe om a tussen tablet en notitieboekjewijze vooruit terug te schakelen. Wanneer u slechts de touchscreen van de vertoning eigenschap op tabletwijze wilt gebruiken, gaan de Continuumveranderingen de lay-out van Vensters 10 het Desktopscherm en apps volledig scherm, zodat kunt u uw vingers gemakkelijk gebruiken om acties uit te voeren en uw selecties te onttrekken. Bovendien, wordt het ontworpen om al uw Vensters te verbinden 10 apparaten samen met universele apps. Deze apps verstrekken dezelfde eigenschappen of u aan een bureaucomputer in het bureau werkt of taak gebruiken Vensters 10 compatibele smartphone terwijl achter omzetten naar huis beëindigt.

 

Microsoft heeft het het Plaatsen menu binnen Vensters 10 Pro herontworpen om het voor u gemakkelijker te maken om de montages van uw systeem, zoals Apparaten, Netwerk & Internet, Rekeningen, en meer aan te passen. Op het bodemrecht van taskbar, krijgt u een pictogram van het actiecentrum dat zich uitbreidt om uw belangrijke berichten van uw apps en Vensters 10 te tonen Pro. U hebt ook snelle toegang tot vaak gebruikte montages en apps, zodat kunt u Bluetooth van uw computer aanzetten of het de helderheidsniveau aanpassen van het scherm zonder het moeten door het volledige menu gaan.

 

Een andere eigenschap van Vensters 10 Pro is de capaciteit tot vier toepassingen zij aan zij keurig om te breken zodat kunt u de inhoud duidelijk bekijken. Naast dit, kunt u veelvoudige virtueel bureaubladwerkruimten tot stand brengen die verschillende apps betreffende uw werk of vermaak bevatten. Worden omvat samen met Vensters 10 Pro apps zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, Video, en de Bedrijfsopslag voor extra inhoud. Voor organisaties, staat Microsoft een gebruiker met een Azure Active Directory-identiteit aan aankoop apps in massa toe en wijst hen aan leden in het bedrijf toe.

 


Productdetails


- Vergunningstype: Volledig Verpakt Product (FPP),
- Vergunningshoeveelheid: 1 gebruiker.
- Standaardbrowser: Microsoft-Rand,
- Media type: USB 3,0 Flitsaandrijving.
- Uitgave: Pro
- Productdimensies: 0,8 x 5,8 x 5,8 duim
- Het verschepen Gewicht: 1,6 ons
- ASIN: B01019TDJ8
- Punt modelaantal: SKU-hav-00060
- Talen: Arabisch (Saudi-Arabië), Bulgaar (Bulgarije), Vereenvoudigde Chinees (, China), Chinees (Chinees Hong Kong), (Traditioneel, Kroatisch Taiwan), (Kroatië), Tsjech (Tsjechische Republiek), Deens (Denemarken), het Nederlands (Nederland), het Engels (het Verenigd Koninkrijk), het Engels (Verenigde Staten), Est (Estland), Finnen (Finland), het Frans (Frankrijk), het Frans (Canada), het Duits (Duitsland), het Grieks (Griekenland), Hebreeër (Israël), Hongaar (Hongarije), het Italiaans (Italië), Japanner (Japan), Koreaan (Korea), Let (Letland), Litouws (Litouwen), Noor, Bokmål (Noorwegen), Pools (Polen), het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Roemeen (Roemenië), Rus (Rusland), Latijnse Serviër (, Servië), Slowaak (Slowakije), Sloveen (Slovenië), het Spaans (Spanje, Internationale Soort), het Spaans (Mexico), Zweeds (Zweden), Thai (Thailand), Turks (Oekraïens Turkije), (de Oekraïne)

 

 

Systeemvereisten

 

- Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
- RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
- Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
- Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
- Vertoning: 800x600

 


Installeer Vensters 10


- Tussenvoegsel DVD
- Selecteer uw taal, tijd, en toetsenbordvoorkeur
- Ga productcode in
- Installatietype: Douane: Installeer slechts Vensters (geavanceerd)
- Verwijder alle verdelingen (dit schrapt al uw gegevens!) en creeer nieuwe om Vensters te installeren

 


Producteigenschappen

 

Cortana.
Cortana is de virtuele medewerker u nooit wist u wilde. Zij is uw persoonlijke secretaresse zonder de loonlijst. Zij neemt dictees, creeert kruidenierswinkellijsten, hulp in onderzoek, open apps, en surft natuurlijk het Web. Zij maakt handen vrij om van het nemen op een nieuw niveau nota te nemen. U kunt dingen als ook doen vraagt Cortana om u eraan te herinneren om luiers op te nemen wanneer u dichtbij een opslag bent. Een ontzagwekkende eigenschap voor mamma die meer dan elke persoon moeten jongleren met zou.

 

Rand.
Dit is nieuwe Webbrowser inbegrepen in Vensters 10. Het melden van snellere snelheden en grote specialiteit komt voor als de nieuwe lezingswijze. Deze lezingswijze doet alle supplementen op de pagina van de hand om lezen veel voor de gebruiker gemakkelijker en comfortabeler te maken. Het geeft lezers ook de capaciteit om een lijst van toekomst te creëren leest voor hen om ook terug te komen.

 

Continuum.
Dit is de touchscreen software in Vensters 10. In tegenstelling tot de oude besturingssystemen die automatisch waren plaats touch screen eerst, ontdekt dit systeem de hardware en later de juiste interface die voor de behoeften van de gebruikers worden gebruikt.

 

Virtuele bureaubladen.
Onder de taakweergaveoptie in Vensters 10, kunnen de gebruikers afzonderlijke werkstations voor verschillende gebruikers of projecten creëren. Dit helpt een grote organisatie van de vele dossiers houden die een gebruiker kan hebben en gemakkelijke toegang geeft.

 

Universele Apps.
Dit is één van de koelste eigenschappen. Dit staat gebruikers aan synchronisatie toe om het even welke apps die zij in de Venstersopslag hebben gekregen met de apparaten van alle gebruikers met inbegrip van PCs, tabletten, en Xbox.
De bovengenoemde eigenschappen zijn ontzagwekkend maar sommigen zijn nog benieuwd, „waarom indien ik?“ schakel. Wat zo veel beter over Vensters 10 het Huis dan de zou kunnen zijn Vensters ik nu gebruik? PC-tijdschrift maakte een lijst van 10 ontzagwekkende redenen waarom u zou moeten schakelen. Deze zijn enkel enkelen van die redenen.

 

Snelheid.
Algemene betere snelheid die tijdens opstarten omvatten. Een andere die snelheidsverhoging, op gamers van de wereld wordt gericht, komt uit DirectX 12 (de nieuwe 3D motor) die gokken op een nieuw niveau van snelheid en ervaring neemt.

 

Menu Start.
Ja, is het beginmenu achter en beter dan ooit. De nieuwe tegel gebaseerde lay-out maakt touchscreen toegang veel gemakkelijker. Het handhaaft ook allerlaatste updates op app tegels zoals Twitter en Facebook, zodat bent u altijd s klikt vanaf verbonden.

 

Cortana.
Deze eigenschap zoals de sprekende hersenen van het systeem. Het beantwoordt niet alleen spraakopdrachten, houdt het ook spoor van dingen zoals het de favoriete scores en weer van het sportenteam.

 

Nieuwe Browser.
Dit browser loopt bij een veel snellere snelheid dan de oude. Het is veel meer efficiënte energie, en kenmerkt betere verenigbaarheid dan browsers zoals Firefox en Chrome

 

Xbox App.
Gamers gaat van deze eigenschap houden en gaat het vereisen. Niet op kan u uw vrienden en verwezenlijkingen van Xbox, maar ook stroomspelen van uw console aan uw versa van PC beheren en van het visum. Het geeft u ook de capaciteit om multiplayer spelen met andere Xbox-spelers op uw PC te spelen.

 

Veiliger.
Houd uw dossiersbrandkast met BitLocker, en breng dezelfde veiligheid op verwijderbare opslagapparaten met BitLocker ertoe om te gaan. Vensters 10 Pro omvat Windows Defender-ook Antivirus, die de macht van de wolk, de brede optica, machine het leren, en gedragsanalyse om uw apparaten tegen het te voorschijn komen te beschermen, verfijnde bedreigingen gebruikt. Plus, verzekeren automatische updates1 u volledige, aan de gang zijnde bescherming tegen huidige en toekomstige bedreigingen hebt.

 

Extern bureaublad.
Login aan uw PC of de tablet en heeft toegang vrijwel overal tot uw veilig dossiers, omslagen, en apps van. Allen u wenst is een een verbinding en Extern bureaublad van Internet. Het begin die een document in het bureau uitgeven, houdt werkend aan het in de koffiewinkel op uw telefoon, en eindigt omhoog op uw huispc.

 

Venstersinkt.
Vang grote ideeën alvorens zij weg met Venstersinkt uitglijden. Heb toegang snel tot een Werkruimte van de Venstersinkt met de klik van een digitale pen of recht van uw taskbar. U kunt de Inktwerkruimte zelfs uittrekken alvorens het programma te openen. En krachtig paar het inkten met Bureau en andere apps voor het slimme nota nemen, gemakkelijke documentprijsverhoging, en het nauwkeurige schetsen of trekken.

 

Vensters Hello.
Teken binnen aan uw Venstersapparaten met Vensters Hello in minder dan 2 seconde-3 keer sneller dan een wachtwoord. De gezichts of vingerafdrukerkenning verleent onmiddellijke toegang, en u hebt altijd de optie om een SPELD als steun te behouden. Het is de onderneming-rang manier om Venstersapparaten veiliger te houden.

 

Bureau.
De multitasking eigenschappen van Vensters 10 paar volkomen met Bureau. U kunt schikken het uw scherm nochtans u wil. Slaag veelvoudig Bureau apps en gemakkelijk doc. op het één scherm, en moeiteloos onverwachte tot vier van hen erin om uw werkruimte te optimaliseren. U kunt de gedeelde rand van gebroken apps aan ook glijden waar u het wilt, gemakkelijk resizing beide apps in één enkele motie.

 

Het beste scherm is altijd u op bent.
Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten en zelfs aangezien u overgang van aan een andere te kijken.
De vensters optimaliseert uw ervaring voor uw activiteit en apparaat. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van de kleine aan grote schermen aan. 2 u kunt van Desktop in tabletwijze veranderen op elk ogenblik kennend het uw scherm regelmatig zult tonen prachtig en overgang.

 

Kijkt als een telefoon, houdt van een PC.
Bekijk hoeveel meer uw Vensters 10 de telefoon, met de macht van Continuum voor telefoons kan doen. Gebruik het als een PC voor het krijgen van dingen gedaan of verander het in een het groot-schermprojector voor topvermaak – allen zonder uw telefoon te verbinden.

 

De nieuwe Windows Store is de één plaats voor al uw favorieten.
Voorleggend de nieuwe Windows Store, een one-stop het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en download gemakkelijk grote vrije en betaalde digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, films, en TV toont.

De veiligste Vensters ooit.
Vensters 10 is de veiligste Vensters die wij ooit hebben gebouwd. Van eerste keer opstarten omhoog door het gesteunde leven van uw apparaat, wordt u omvat door verhoogde beveiligingeigenschappen die helpen tegen virussen, malware, en zelfs phishing aanvallen beschermen.

 

Login met een glimlach.
De vensters Hello erkent u behalve al anderen, zodat kunt u – en slechts u – uw apparaat met een blik of een touch* openen.
Deze methode is precies veiliger omdat het persoonlijker is. En, zonder meer login wachtwoorden om u te vertragen neer, kunt u snel net in wat worden u wilt.
De vensters Hello vereist gespecialiseerde hardware, met inbegrip van vingerafdruklezer, de verlichte sensor van IRL of andere biometrische sensoren.

 

Het werkt enkel.
Vensters 10 combineert de Vensters u kent en reeds grote verbeteringen toevoegt u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo1 laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.

 

Multi-doet.
Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.

 

Uniek van u.
Uw Vensters 10 apparaat erkent u en erkent uw aanwezigheid op echt persoonlijke manieren. Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en lichten omhoog in erkenning die, die u golven door login en u bevrijden van het moeten zich in een wachtwoord herinneren of typen.

 

Doe vol vertrouwen dingen.
Vensters 10 waren het ontwikkelde gebruiken terugkoppelen van miljoenen mensen, zodat kunt u zeker voelen dat Vensters 10 de manier werkt u het aan wilt. Bovendien, blijven de Vensters 10 hulp u huidig voor een zorg-vrije ervaring met de grootste eigenschappen en onze recentste bescherming tegen, virussen, het phishing en malware.

 

Een Web dat de manier werkt u doet.
Nagelnieuwe browser is groot voor het krijgen van dingen gedaan online. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel gemakkelijk de markeringen; u zult ook van houden lezend online artikelen vrij van afleiding. De adresbalk geeft u personaliseerde aanbevelingen om u aan uw online bestemming snel te worden.

 

Neem verder uw gokken.
Grote Xbox-titels, het Levende beste van Xbox, en uw Xbox-gemeenschap, verwezenlijkingen, en spelinzameling via Xbox app. U kunt uw het Controlemechanisme en de stroomxbox onespelen van Xbox op uw huisvensters 10 PC, laptop, of tablet zelfs gebruiken.

 

Doe dingen over uw apparaten.
Neem uw films, muziek, en foto's met u over al uw apparaten met OneDrive. Plus, met OneDrive, krijgt u 15GB van vrije inbegrepen bergruimte.

 

Doe magisch dingen.
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die meer na verloop van tijd over u leert. Cortana werkt over al uw apparaten, van telefoon aan tablet aan PC, om u te helpen meer doen en minder te vergeten.

 

 

Contacteer ons:

 

De website is: www.kedehe .com

 

E-mail is: qs1971@hotmail.com

 

Skype is: qs1971@hotmail.com

 

 

Microsoft Windows 10 Professionele OEM met 32 bits/met 64 bits Packge 0

 

Microsoft Windows 10 Professionele OEM met 32 bits/met 64 bits Packge 1

Microsoft Windows 10 Professionele OEM met 32 bits/met 64 bits Packge 2

Contactgegevens
ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613632806176

Direct Stuur uw aanvraag naar ons