Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office 2010 2013 2016

Microsoft Office-Beroeps plus de Kleinhandelsdoos van 2016

Microsoft Office-Beroeps plus de Kleinhandelsdoos van 2016

large.img.alt
small.img.alt

Grote Afbeelding :  Microsoft Office-Beroeps plus de Kleinhandelsdoos van 2016 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S./Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: Microsoft Office-Beroeps plus 2016
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pc
Prijs: Contact us
Verpakking Details: Verzegelde Kleinhandelsdoos
Levertijd: 1-2 DAGEN
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Office Professional Plus 2016 Media: DVD
Status: Voorraad Taal: Multilanugage
Type: Kleinhandelspackge Vergunning: productcode
Gebied: Globaal Druk uit: DHL EMS FEDEX
Garantie: Leven Activering: Online
Hoog licht:

1GB het bureauberoeps van RAM microsoft plus 2016

,

De beroeps van het levenbureau 2016 plus met 64 bits

,

1GB de beroeps van RAM MS office plus 2016

Microsoft Office-Beroeps plus de Kleinhandelsdoos van 2016
 
Specificaties:
Microsoft Office 2016 helpt u om uw beste werk - altijd en overal en met iedereen te doen. De nieuwe, moderne versies van de klassieke Bureaubladtoepassingen, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, en OneNote, worden gebouwd voor maximumproductiviteit. U zult professionele documenten met rijke auteurseigenschappen, snel ontwerpcontroles voor pixel-perfecte lay-outs en intuïtieve hulpmiddelen veroorzaken om u te helpen het grootste deel van uw gegevens maken. U zult toegang tot uw doc. in de wolk hebben wanneer u hen nodig hebt. Met uw online opgeslagen documenten, is het gemakkelijk om uw team op dezelfde pagina te krijgen. Aandeel, heden en het werk samen aangaande projecten met gebouwd in de hulpmiddelen van de teamsamenwerking over de reeks.
Systeemvereisten: Bewerker: 1 Gigahertz (Ghz) of snellere van x86 of x64-beetje bewerker met SSE2-Besturingssysteem: Windows 7 of recenter, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012geheugen: 1 GB RAM (met 32 bits).
 

Office 2016-Beroeps plus

 

- Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, en Outlook 2016
- Ben een machtsbureau de gebruiker-gemakkelijke manier. Typ wat u hulp met in nieuw vertelt me doos op het lint wilt en het u zal vertellen hoe te om het te doen.
- De nieuwe thema's laten u de Bureauervaring kiezen die voor u juist is. De donkere en Donkergrijze thema's verstrekken hoog contrast dat gemakkelijker is op de ogen, en het Kleurrijke thema geeft u een moderne blik die over uw apparaten verenigbaar is.
- Verbeter uw die lezingservaring met Inzicht, door Bing wordt aangedreven, die u relevante informatie van het Web toont wanneer u een Bureaudossier leest.
- Doe meer met uw Word doc.: knal in een online video, open een PDF en geef de inhoud uit, en richt beelden en diagrammen op minimale drukte.
- Excel-de malplaatjes doen het grootste deel van de opstelling en ontwerpen voor u, zodat kunt zich u op uw informatie concentreren.
- Creeer dwingende presentaties met color-matching groepering, en andere ontwerphulpmiddelen in PowerPoint.
- Trek, handwrite, type, klik, of jat uw nota's in OneNote. Uw nota's worden bewaard, searchable, en synced aan OneNote apps op uw andere apparaten.
- Outlook wordt automatisch verbonden met uw Microsoft-rekening van de Webpost. Synchronisatietaken en kalenders met Outlook om al uw plannen uit te werken.
- Beste voor huisondernemingen en kleine bureaus.

 

Maak ideeëntribune op

 

Uw ideeën maken uw zaken distinctief. Gebruik de malplaatjes van Word of Excel of een nieuw PowerPoint-malplaatje met groot scherm om die ideeën in impactful, professionele presentaties te veranderen.

 

Georganiseerd verblijf

 

Het coördinerende het werk en huisleven kan uitdagend zijn. Met Outlook e-mail, gedeelde kalenders, en taak-lijst hulpmiddelen, kunt u huis en het werkprogramma's samen beheren.

 

Aandeeldossiers eenvoudig

 

Sla uw dossiers op online, zodat kunt u aan hen krijgen wanneer u op bent gaat en u anderen kunt snel uitnodigen om hen te herzien of uit te geven.

 

 

Systeemvereisten:

 

Computer en bewerker 1 GHz of snellere x86 of x64 met SSE2-instructiereeks
Geheugen 2 GB-Ram
Harde schijf 3.0 beschikbaar GB
Vertoning 1280x800
Grafiek De versnelling van de grafiekhardware vereist DirectX 10
Besturingssysteem Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Vensters 8,1, Vensters 10
Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Vensters 10 Server
Browser Internet Explorer 9,10,11
Mozilla Firefox 35.x +
Google Chrome 40+
Microsoft-Rand
. Netto versie Vereiste .NET 3,5, sommige eigenschappen kan .NET 4,0 vereisen of 4,5 CLR aan *also* geïnstalleerd zijn
Andere Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn).
Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Maar al eigenschappen en de functionaliteit zijn altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8, Vensters 8,1 of Vensters 10 worden geoptimaliseerd
De de productfunctionaliteit en grafiek kunnen variëren gebaseerd op uw systeemconfiguratie. Sommige eigenschappen kunnen extra of geavanceerde hardware of serverconnectiviteit vereisen.
Microsoft-account.

 

Microsoft Word Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen en de nieuwe Inzichtsruit toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

Microsoft Outlook

 
Beheer gemakkelijk uw e-mail, kalender, contacten, en taken. Duw e-mailsteun houdt uw inbox bijgewerkt, groepeert de gespreksmening verwante berichten, en de kalenders kunnen zij aan zij voor planning worden bekeken.
Microsoft PowerPoint Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties.
Microsoft Excel Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, Opbouwfunctie voor formules, en Autocomplete om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.
Microsoft OneNote Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.
Microsoft Access De toegang is een gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel om op browser-gebaseerde databasetoepassingen snel tot stand te brengen die u helpen uw zaken in werking stellen. Uw gegeven wordt automatisch opgeslagen in een SQL database, zodat is het veiliger en scalable dan ooit. De toegang is beschikbaar voor slechts PC.
Microsoft-Uitgever Creeer, personaliseer, en deel gemakkelijk een brede waaier van professioneel-kwaliteitspublicaties. Ruil beelden met een eenvoudige belemmering en een daling, of voeg direct beelden van uw online albums toe. Gebruik speciale gevolgen om uw publicaties te maken duidelijk uitkomen. De uitgever is beschikbaar voor slechts PC.
 
 
 

Contacteer ons:

 

 

De website is: www.kedehe.com

 


E-mail is: qs1971@hotmail.com

 

 

Skype is: qs1971@hotmail.com

 

 

Microsoft Office-Beroeps plus de Kleinhandelsdoos van 2016 0

Contactgegevens
ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613632806176

Direct Stuur uw aanvraag naar ons