Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenWindows Server-Doos

Microsoft Windows Server 2019 Standaard Kleinhandelsdoos

Microsoft Windows Server 2019 Standaard Kleinhandelsdoos

large.img.alt
small.img.alt

Grote Afbeelding :  Microsoft Windows Server 2019 Standaard Kleinhandelsdoos Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S./Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: Microsoft Windows Server 2019 Standaard Kleinhandelsdoos
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pc
Prijs: Contact us
Verpakking Details: Verzegelde Kleinhandelsdoos
Levertijd: 1-2 DAGEN
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: de norm van de venstersserver 2019 Media: DVD
Status: Voorraad Taal: Multilanugage
Type: Kleinhandelspackge Vergunning: productcode
Gebied: Globaal Druk uit: DHL EMS FEDEX
Garantie: Leven Activering: Online
Hoog licht:

DVD-Microsoft Windows Server 2019norm

,

OEM van de 16 Kernwindows server 2019

,

Meertalige vensters 10 server 2019

Microsoft Windows Server 2019 Standaard Kleinhandelsdoos
 

Technische Details

Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern

Is de Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern een serverbesturingssysteem dat eerst in Oktober 2018 werd vrijgegeven. Het is gebaseerd op Vensters 10 werkomgeving. U hebt Windows Server 2019 als serverplatform voor nodig uw bedrijf als u uw eigen krachtig bedrijfsnetwerk wilt in werking stellen. In tegenstelling tot de besturingssystemen van de single-user oplossingen, hebt u aangewezen kennis van de structuur en de verrichting van uw datacentrum nodig. Bovendien biedt de Microsoft Windows Server 2019 u de standaard cloud- diensten aan.

De reden om Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern te gebruiken is zijn eigen bedrijfsnetwerk met een server, dietot verscheidene werknemers via hun PCs (cliënten) kunnen gezamenlijk toegang hebben, waar zij hun gegevens centraal opslaan en kunnen beheren. Daarom is deze software minder geschikt voor de gebruikers van het huisbureau.

Wat aan de Microsoft Windows Server 2019 biedt Standaard 16-kern u?

Deze serveroplossing voorziet u van een brede waaier van netwerkfuncties. U kunt de serveropslag evenals de aandrijving beheren in het netwerk wordt verbonden dat. Zelfs kunnen de virtuele stations op deze serversoftware worden tot stand gebracht. De netwerkbeheerders kunnen toegangsrechten voor elke gebruiker bepalen. Een hoog niveau van informatiebescherming is gewaarborgd.

Welke veranderingen daar worden vergeleken bij de vorige versie vanaf 2016?

Steunt de Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern nu ook het Vensterssubsysteem voor Linux. Kubernetes kan nu ook worden gebruikt. Dit is een automatisering en een voorziening van zogenaamde containertoepassingen, die oorspronkelijk door Google werden ontwikkeld. Dit laat de belangrijke wolkenplatforms toe om worden geleid. Biedt de Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern ook uitgebreid Windows Defender voor nog betere bescherming aan. Dank aan virtueel netwerk die, uitvoerig toezicht op de netwerkhardware kan plaatsvinden turen. Met de huidige versie van 2016 is er volledige IPv6-steun. Wat zijn de minimumvereisten?

Voor Windows Server 2019 in de versie met 64 bits, worden een bewerker met 1,4 GHz en NX/departementen en RAM van minstens 512 MB vereist. Voor de Desktopvertoning van de server met het installatieproces, zouden minstens 2 GB van RAM beschikbaar moeten zijn. om een perfecte het schermvertoning te bereiken, baseert de Windows Server 2019 zich op een resolutie van 1.024 x 768 pixel. Vereist de Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern rond 32 GB van vrije harde schijfruimte. Aan opstellings speciale eigenschappen, zou het UEFI-systeem opstelling met Secure Boot in BIOS moeten zijn. Als echt serverbesturingssysteem, wordt een Ethernet-verbinding met een snelheid van 10/100/1000baseT geadviseerd op PC.

Wat krijgt u in het werkingsgebied van levering?

U zult de Duitse volledige versie van Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern als single-user MLK ontvangen. Dit is een volumelicentie. Dit komt uit andere bedrijven die nodig hebben alle volumes zelf niet en hen voor andere gebruikers vrijgegeven. Dit is ook één van de redenen waarom u uw Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern van ons kunt zo goedkoop worden. Na activering, kunt u de software zonder beperkingen gebruiken en regelmatige updates van Microsoft ontvangen.

Als u een besturingssysteem voor een netwerk voor uw opstarten of bedrijf nodig hebt, dan zou u een dichtere blik bij Vensters 10 moeten nemen gebaseerde Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-kern. Na het kopen van uw vergunning, kunt u beginnen onmiddellijk te installeren.

 

Contacteer ons:

 

 

De website is: www.kedehe.com

 


E-mail is: qs1971@hotmail.com

 

 

Skype is: qs1971@hotmail.com

 

 

 

Microsoft Windows Server 2019 Standaard Kleinhandelsdoos 0

Contactgegevens
ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613632806176

Direct Stuur uw aanvraag naar ons